Team HEAD подкрепя тенис звездите на бъдещето

През 2012 г. HEAD Tennis стартира програма за откриване, подкрепа и развитие на млади играчи от цял свят на възраст между 8 и 21 години, като групата наброяваше около 4000 талантливи младежи. Днес програмата има ново име - Team HEAD, и нов фокус - обединяване в социалните мрежи.

Приоритети

Повече от 8 години HEAD развиваше своята Team Elite спонсорска програма, насочена към подпомагането на млади състезатели от над 50 държави. Важна част от философията и концепцията на програмата е не само да открие тенис звездите на утрешния ден, но и да подкрепя кариерата им от самото й начало. Отмар Барбиан – мениджър HEAD Racket Sports изтъква: „Приоритетът ни като марка е развитието на младежкия тенис по света и подкрепата на младите играчи - бъдещи тенис звезди.” Много от звездите, играещи в професионалните турнири днес, са били членове на програмата, включително и световният номер 1 Новак Джокович, Анди Мъри, Ришар Гаске.

Глобалната спонсорска програма Team HEAD продължава да подкрепя младите талантливи тенисисти с най-добрата екипировка с цел да подпомогне повишаването на качеството им на игра. Но членството в програмата не се изчерпва само с безплатна екипировка. HEAD се интересува от развитието на всеки играч и предлага подкрепа чрез местните си представители, като по този начин създава общ дух на програмата по целия свят.

По двете програми HEAD България е подписал над 650 спонсорски договора.

Онлайн посока

Част от обновяването на програмата е стремежът на HEAD да споделя философията и духа на програмата в социалните медии с цел да създаде онлайн общество от Team HEAD членове. Фокусът върху социалните медии ще включва мулти-платформен подход.

Основният портал е официалната фейсбук страница www.facebook.com/teamhead, която е само за членове на програмата Team HEAD и предлага ексклузивно съдържание, приложения, възможност да спечелят VIP билети за АТР събития, да кандидатстват за Wild Card за Про турнири, достъп до съвети, трикове и екипировка, за които информацията е ексклузивна. Чрез Facebook професионалистите на бъдещето ще имат възможност да общуват с другите членове и да са винаги в крак с тенденциите в играта, екипировката и начина, по който HEAD може да им помогне да развият своите умения.

Всеки член на Team HEAD ще получи лична парола за фен сайта във Facebook - тя осигурява достъп до информация, достъпна само за членовете на програмата. Наградата за всеки абонирал се член е персонализирана тениска. Абонаментът позволява да се присъедините към глобалната дигитално свързана група бъдещи млади тенис звезди.

За повече информация: www.head.com/teamhead; www.facebook.com/teamhead

За Team HEAD

Team HEAD е глобална спонсорска програма, насочена към промотирането на млади, талантливи тенис състезатели в повече от 40 страни по света. Състезателите на Team HEAD са между 11 и 18 години, като HEAD ги насърчава да дадат най-доброто от играта си в атмосфера на конкуренция.


Как работи? За състезателите се осигурява най-добрата екипировка, с цел максимално подобряване на играта им. Освен екипировката обаче, HEAD инвестира в развитието на всеки член на програмата, като осигурява подкрепата си чрез местни представители. По този начин поддържа общ дух на програмата.

Много професионални играчи, състезаващи се в Про турнирите днес, са били членове на програмата. Бивши членове са играчи като световният номер едно Новак Джокович, Анди Мъри и Ришар Гаске.

За HEAD

HEAD е водещ световен производител на висококачествена спортна екипировка. Компанията е създадена през 1950 г. от Хауърд Хед, създателят на първите метални ски. Компанията HEAD е организирана в няколко отдела: зимни спортове, ракети, гмуркане и лиценз. Продуктите на компанията се продават под марките HEAD (тенис, скуош, тенис топки, тенис маратонки, ски, ски автомати и ски обувки, сноуборд, сноуборд обувки и автомати и екипировка), Пен (топки за тенис), Тиролиа (ски автомати) и Марес (гмуркане). Ключови продукти на компанията заемат челни места по продажби, a атлетите от топ ATP и WTA – световният номер едно Джокович, Анди Мъри, Робин Сьодерлинг, Томас Бердих, Мария Шарапова и Светлана Кузнецова, ги направиха и популярни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

HEAD е официален партньор на Laver Cup

Етикетът в тениса

Последни публикации