Бундеслигата отново избра DERBYSTAR / SELECT за основна топка на официалните мачове

Успешното сътрудничество между Немската футболна лига и DERBYSTAR / SELECT продължава, а знак за това е удължаването на договора между тях. SELECT продължава да бъде официален доставчик за двете най-добри футболни лиги в Германия - Бундеслига и Бундеслига 2, както и на Суперкупата - до лятото на 2026 година.

Немската висша лига допуска само най-високото качество

DERBYSTAR е представяна в топ лигата на Германия още през 70-те години, както и през сезон 2018-2019, като днес компанията отбелязва завръщането си в немския професионален футбол. Оттогава Bundesliga Brillant APS - официалната футболна топка от DERBYSTAR / SELECT - се използва за всички мачове от Бундеслига и Бундеслига 2.

Ансгар Швенкен, член на борда на DFL (Немска футболна лига) и директор по футболните въпроси споделя: “Това сътрудничество ни впечатлява с надеждност и качество на продуктите на SELECT в продължение на години. Топките DERBYSTAR имат отлична репутация вече десетилетия наред.”

От своя страна главният оперативен директор на DERBYSTAR (немският производител на топки, който е част от SELECT SPORT от 1991 г.) казва: “Горди сме, че с нашите топки ще се играят мачовете от Бундеслига в следващите четири години. Това е доказателство не само за качеството на продукта ни, но и за отличното ни партньорство.”

Главният изпълнителен директор на SELECT SPORT Group Петер Кнап добавя: “Като един от водещите производители на топки, ние сме доставчик на официални футболни топки SELECT и DERBYSTAR на повече от 14 европейски лиги, като Бундеслигата заема водещо място в пратньорството ни."

За SELECT

Иновациите са фундаментът на SELECT и така е било винаги от 1947 година насам. SELECT SPORT стои зад няколко от иновативните изобретения в бранша, като емблематичната футболна топка с 32 панела и по-късно първата ръчно ушита футболна топка от синтетична кожа. През 1996 г FIFA утвърждава мебждународните футболни стандарти в тясно сътрудничество и консултация със SELECT. Освен това SELECT е официален доставчик на топки за най-добрите датски женски и мъжки лиги, както и за най-добрите футболни лиги в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

SELECT Brillant Super TB: официалната топка на Втора професионална футболна лига в България

Последни публикации