Два чифта HEAD любимци за зима 2019/2020

Светът на ските може да бъде объркващ, макар и доста вълнуващ. Добре е да се запознаете подробно, преди да вземете първия си чифт. И, за да не ви излезе скъпо погрешният избор на ски, които ще се окажта „трудни“ за вас, ТУК може да се запознаете как да изберете правилните. Сред най-добрите в топ 5 планински ски за зима 2019/2020 (според....) попадат два чифта на HEAD.

#1 Head Kore 105 – най-леките ски за всички времена

Излишно е да ви убеждаваме, че HEAD са най-добрите производители на ски. А много професионалисти наричат този модел агресивен и мощен. Те са достатъчно широки, за да се спускате сигурно и плавно, но и достатъчно разсичащи дори най-суровия сняг. Със сърцевина от дървесина и графенов ламинат този модел е лек, като титанът ги държи стегнати и здрави. Може да монтирате свои автомати на ската – релсата е монтирата, но автоматите не са. Верни на напористата природа на HEAD ските, не се изненадвайте от плоската опашка и извития връх. Това не бива да ви заблуждава, че са за начинаещи – ако отключите тайните на този модел, скоро ще се наложи да се научите да укротявате този „звяр“. Дори и да сте начинаещи, Head Kore 105 може да ви придвижат бързо към междинното ниво на експерт и ако им отделите достатъчно време, ще ви отведат към напредналите.

#2 Head Absolut Joy – перфектни, независимо от терена

Дами, тези са за вас! HEAD превръща карането в тотално забавление – с Absolut Joy планината е ваша. Това е реалното доказателство, че HEAD просто обичат да празвят ски от световна класа. Тук са заимствани много от дизайнерските елементи на топ линията ски Supershape, но с Joy може да „режете“ пистите смело. Бъдете готови обаче за факта, че при радиус на завой 10 метра се изисква умение за отключване. С композитна сърцевина и графенови пластове, тези ски притежават силата да оставят смели дъги, докато в същото време запазват лекотата си. Absolut Joy е моделът, с който дамите могат да покажат на всички, че всъщност карат отлично.

Последни публикации