Cobra Ultra Swipe - най-новите очила за плуване на Arena

Ако сте фен на очилата за плуване Arena Cobra Ultra на Arena, със сигурност ще се насладите на Cobra Ultra Swipe Mirror с иновативно антизамъгляващо покритие Swipe. Това е една от дългоочакваните иновации на световната линия Cobra и четвърто поколение на японския флагман, заемащ лидерските позиции в световните рейтинги на плувни очила.

Какви са основните разлики и предимства на Arena Cobra Swipe:

  • 10 пъти по-трайно антизамъгляващо покритие в срванение с предишните модели на Cobra;
  • 8 разцветки за подчертаване на индивидуалността;
  • 5 сменяеми носни мостчета в комплекта - за перфектно прилягане;
  • 4-то обновление на линията Arena Cobra;
  • 3 секунди, за да бъдат почистени лещите и повече да не се замъгляват;
  • Избор на двукратния олимпийски медалист и световен рекордьор Адам Пийти.

Каква е разликата между Cobra Ultra и Cobra Ultra Swipe?

Cobra Swipe е модел, наследил всичко най-добро от своя предшественик: хидродинамични лещи, плътно прилепване, стилен дизайн, висококачествени материали. Но има една важна подробност, която отличава новия модел - подобреното покритие Swipe против замъгляване. То позволява да забравите необходимостта всеки път да почиствате замъглените си очила. Ако забележите замъгляване по време на плуване, просто плъзнете с пръста върху вътрешната част на лещите около 4-5 пъти и готово: “анти-мъглата” отново работи, а лещите осигуряват ясно зрение.

Ето отговорите на 5 от най-разпространените въпроси относно иновацията.

5_Трябва ли да почиствам с палец, ако очилата са нови и не са били използвани?

Няма нужда! Всичко, което трябва да направите с новите очила за плуване, е просто да плувате с тях. И да се наслаждавате! Когато усетите, че лещите се замъгляват - избършете ги отвътре за 3 секунди и функцията “анти-мъгла” отново работи.

4_Трябва ли да почиствам очилата преди всяка тренировка?

Не. Плъзвате с пръста само когато е необходимо - т.е. когато лещите започват да се замъгляват. Но дори и да ги избършете с кърпа, това няма да повреди покритието против замъгляване.

3_Покритието против замъгляване винаги ли работи?

Swipe е покритие, което е ефективно дълго време. Но не и завинаги. Продължителността му зависи от условията, при които плувате: излагане на хлор и сол и как се грижите за очилата си.

2_Колко трайно ще се задържи това покритие?

Arena е тествала покритието в лаборатория, излагайки го на много тежки условия. Резултатите са, че Swipe е 10 оъти по-издръжливо покритие в сравнение с това на останалите модели Cobra. А серията се смята за една от най-добрите на пазара. В допълнение тестове са направени и в басейн в продължение на 6 месеца - те потвърждават резултатите на лабораторните тестове за високите качества на тази технология.

1_С какво Swipe се отличава от обикновено покритие против замъгляване?

Същността е в технологията на нанасянето на покритието. Преди беше забранено да се докосват лещите отвътре - това можеше да повреди покритието против замъгляване и да влоши ефекта му. Сега в Swipe против мъгла, благодарение на здравото и плътно покритие върху лещите, когато избършете очилата отвътре, покритието не се поврежда.

Последни публикации