Супер ъпдейт на ракетата Graphene 360+ Prestige на Head

HEAD Prestige е една от емблематичните линии ракети на HEAD всички времена. Любима на професионалисти и любители, тя дава изключително усещане за контрол. Точно тази прецизност в новата Graphene 360+ е не само запазена, но и развита.

Какво отличава Graphene 360+ Prestige от предишната версия?

Няколко са по-дребните промени, но най-съществената разлика е добавянето на SpiralFibers. Това придава чаровно усещане за old-school ракета, което на повечето любители допада много, и най-вече на допълнителна гъвкавост.

HEAD Graphene 360+ Prestige се предлага в пет различни модела: Mid, Pro, MP, Tour и S. Новата форма на MP е с размер на главата на S и със същата матрица като на Tour, но с по-леко тегло – очертава се да се превърне в една от най-добрите ракети на 2020-та. Усещането по време на игра е по-кадифено, сякаш ракетата е универсална. Относно степента на твърдост, цялостната идея за Prestige е близо до рейтинг 60. Макар и малко по-твърди от Prestige Classic. Графенът е добавен към позициите на 12, 3 и 9 часа, както и на гърлото, за да се предотвратят нежеланите вибрации при удар.

Като цяло SpiralFibers омекотява усещането в сравнение с предишната версия Graphene Touch. Но определено подхожда на линията Prestigeи я доближава до по-старите версии. Технологията е подобна на Gravity ракетите. Така че, ако те ви харесват, новите Prestige са по-малка и традиционна версия на Gravity.

В Graphene 360+ Prestige на Head има по нещо за всеки.

Prestige Mid е най-развитата ракета в линията и е за напреднали. Като цяло е безкомпромисна, защото е ултра прецизна.

Prestige MP е красавицата в линията и е изцяло нова за HEAD ракета (с нова форма). Технологията SpiralFiber помага за маневреност, мощност и гъвкавост едновременно. Почти перфектната комбинация от точност и сила я превръща в идеална ракета за играчи с междинно и високо ниво.

Prestige Tour е по-достъпна версия на MP и с нея лесно може да свикне и начинаещ, и напреднал.

Prestige Pro е с ниска степен на гъвкавост, която в комбинация с големината на главата (95 кв. инча) носи усещане за традиционна ракета. Подобна е на съществуващата Pro Staff 97, но с размер 95.

Prestige S дава възможност на начинаещите и тези със средно ниво да получат достъп до линията Prestige.

Спрямо Graphene Touch новата линия Graphene 360+ Prestige е значително подобрена – подобрен комфорт, по-чувствителна връзка с топката, подобрена прецизност и контрол. Дори смелият ход към по-голяма глава на MP Prestige ще се понрави на феновете. Ако сте играч, който обича да усеща връзката с топката във всеки момент – добре дошли в новите времена с Graphene 360+ Prestige!

Последни публикации