детски обувки размериТаблица с размери на детски и юношески тенис обувки HEAD

USEUUKJP
233120
2.5341.520.5
334.5221
3.5352.521.5
435.5322
4.5363.522.5
537423
5.537.54.523.5
638524
6.538.55.524.5
73625
7.5406.525.5